28 Kasım 2016 Pazartesi

Kahve Köpüğü Örgü Modeli

KAHVE KÖPÜĞÜ ÖRGÜ MODELİ

Bugün size göstermek istediğim Kahve Köpüğü Örgü Modeli hoş bir ajur modeli olduğu halde aynı zamanda da özellikle kış örgülerinize çok yakışacaktır.


Videomuzda da çok net bir şekilde görebileceğiniz Kahve Köpüğü Örgü Modeli 'ni size kısa bir şeklide açıklamak isterim ;

Kahve Köpüğü Örgü Modeli için atmanız gereken ilmek sayısı 9 ilmek ve katları + 1 ilmek + 2 kenar ilmektir.

Kahve Köpüğü Örgü Modeli :

1.Sıra Ön : Tüm sıra ters . 

2 Sıra Arka : Tüm sıra düz.

3.Sıra Ön : Tüm sıra ters .

4 Sıra Arka : Tüm sıra düz.

5.Sıra Ön : 1 kenar ilmek, * 1 ilmek düz, 1 dola, 2 ilmek düz, sıradaki ilmeği örmeden sağ şişe al sonraki ilmeği düz ör ve örmeden aldığın ilmeği ördüğün ilmeğin üzerinden geçir, 2 ilmek birlikte düz, 2 ilmek düz, 1 dola* sıra sonuna kadar işaretlerin (*) arasında ki modeli takip edin ve 1 ilmek düz ve 1 kenar ilmek ile bitirin.

6.Sıra Arka : Tüm ilmekler ters.

7. Sıra Ön : 1 kenar ilmek, * 1 ilmek düz, 1 dola, 2 ilmek düz, sıradaki ilmeği örmeden sağ şişe al sonraki ilmeği düz ör ve örmeden aldığın ilmeği ördüğün ilmeğin üzerinden geçir, 2 ilmek birlikte düz, 2 ilmek düz, 1 dola* sıra sonuna kadar işaretlerin (*) arasında ki modeli takip edin ve 1 ilmek düz ve 1 kenar ilmek ile bitirin.

8. Sıra Arka : Tüm ilmekler ters.

9. Sıra Ön : 1 kenar ilmek, * 1 ilmek düz, 1 dola, 2 ilmek düz, sıradaki ilmeği örmeden sağ şişe al sonraki ilmeği düz ör ve örmeden aldığın ilmeği ördüğün ilmeğin üzerinden geçir, 2 ilmek birlikte düz, 2 ilmek düz, 1 dola* sıra sonuna kadar işaretlerin (*) arasında ki modeli takip edin ve 1 ilmek düz ve 1 kenar ilmek ile bitirin. 

10. Sıra Arka : Tüm ilmekler ters.

Bundan sonra devamlı olarak 1. ve 10. sıraları takip edin.

Hayırlı Örgüler Dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder